A l'atenció dels visitants

En aquest blog així com en flickr i en Picasaweb he posat fotos en les quals alguna persona es pot reconeixer... si és així i no vol que la foto continue en la pàgina, que m'ho faça saber a la meva adreça de correu electronic, que trobará a la dreta de la pàgina i gustosament la llevaré. La meva intenció no és ofendre a ningú sino mes bé fer coses boniques... Gràcies per la vostra comprensió.

dimecres, 4 d’agost de 2010

murs i llenços

Alguns murs de la ciutat, en indrets determinats, s'omplin de color i això fa bé quan et deixes perdre pel carrer sense res més que fer que satisfer l'ull.
 
PASSAGE BRADY
 En aquesta ciutat hi ha un munt de passatges, que són una espècies de corredors usats per unir dues gran artèries. Aquest enllaça la rue du Fbg Saint-Martin amb le boluevard de Sebastopol. 
Als seus mur he trobat això.


Aquest està un poc deteriorat però ahir vaig tornar a passar i estaven fent-ne un de nou.Caldrà que el veja acabat.

 
 Sembla un mur nou.... talment diferent que val la pena visitar-lo de temps en temps.

Jugant amb el contras i algunes cosetes més apareix aquesta imatge fantasmagòrica.Caminem i, trepijant el passatge, hi dos o tres restaurants asiàtics que semblen interessants per qui li agrade aquest tipus de cuina.


Eixint al boulevart Sebastopol tobem aquestes miniatures molt gracioses.

 
 
Diem adeu a aquest tram i just a l'altra vorera del boulevard continua el passatge.

 

Caldrà seguir però ja ho farem un altre dia que d'eixos n'hi ha més que llonganisses.


PASSAGE DU MARCHÉ

Al 62 rue du Fbg Saint-Martin  hi ha un d'aquestos passages que comuniquen dos carrer. A la dreta l'arc Saint-Martin, a l'esquerre la Gare de l'Est i a pocs metres a la mateixa vorera la Mairie du Xemme arrondissement. 
 
Aquest és el marc urbà on s'ubiques els graffitis.


Aixó és tot per ara. En penjaré més un altre dia.