A l'atenció dels visitants

En aquest blog així com en flickr i en Picasaweb he posat fotos en les quals alguna persona es pot reconeixer... si és així i no vol que la foto continue en la pàgina, que m'ho faça saber a la meva adreça de correu electronic, que trobará a la dreta de la pàgina i gustosament la llevaré. La meva intenció no és ofendre a ningú sino mes bé fer coses boniques... Gràcies per la vostra comprensió.

dijous, 23 de juny de 2011

ens fem un cafè....?

Ja va algun temps que tinc aquest espai virtual abandonat. No em sentia amb la necessitat de penjar hi res... el temps passava entre pastilles i xarrades mentre que jo buscava nous mètodes d'arrancar a la realitat un trocet de pell per a poder dir amb eixe trocet unes quantes coses , sense més  pretensions ni més il·lusions que passar una estona divertida i alliberar el cervell de la pressió de la vida quotidiana.
Aquesta és la meva aportació a la conversa, un cafenet...-ja no fume, m'ho ha prohibit el metge i la vida- si tens curiositat per saber con faig el treball sobre algunes imatges per a donar-li textures, llums, colors o llevar-li el color ... dis-me-ho i xarrem.
Si vols veure fotos meves només tens que fer "clic-clic" en la llegenda  "bona vesprada amic..."... aniràs a picassaweb i allí trobaràs moltes més fotos, algunes ja son velles, però allò és la meva història en foto-digital.


bona vesprada, amic.....!

Si no tens ganes de xerrar, mira i si no vols mirar disculpam per abusar del teu temps amb falses esperances.
"Qualsevol nit pot sortir el Sol..." és un nom tant sugeridor, gràcies a Jaume Sisa... que comprenc que t'haja enganyat, que no mentit...
Ombra i llum... Fotografia...aquesta era la meva intenció.
A més veure.