A l'atenció dels visitants

En aquest blog així com en flickr i en Picasaweb he posat fotos en les quals alguna persona es pot reconeixer... si és així i no vol que la foto continue en la pàgina, que m'ho faça saber a la meva adreça de correu electronic, que trobará a la dreta de la pàgina i gustosament la llevaré. La meva intenció no és ofendre a ningú sino mes bé fer coses boniques... Gràcies per la vostra comprensió.

divendres, 29 d’abril de 2016

Noves fotos del meu volgut París... fetes amb passió.


Aquesta sèrie de fotos voldria enmarcar-la dins de la fotografía anomenada " Street photo", "Foto de carrer". És un raconet dins de l'anomenada fotografía humanista. Aquesta modalitat de fotografia pren a l'esser huma i la seva dignitat, com a tema de la foto, però sense oblidar l'entorn en el que es desenvolupa l'acció,,, bars, restaurants, carrers, panaderies, mercats, transports pùblics, etc..., espais, tots ells, que reflecteixen la llibertat, la convivència i la dignitat de les persones..., tota la poesía amagada en aquesta realitat... Però també els llocs de treball i els llocs d'oci... en fi tot alló que envolta les expressions vitals de la Humanitat.

Per mes informació podeu visitar aquesta pàgina....  
                                 https://oscarenfotos.com/2013/02/02/la-fotografia-humanista/

PARIS EN QUASI BLANC I NEGRE


Aqueste imatges formen part de la col·lecció que estic fent-me sobre París, que jo he anomenat: "Paris en quasi blanc i negre" fent al·lució a eixes pinzelladetes de color que deixe entre la dominant blanc i negre.
Espere que us agraden.

Aquesta darrera imatge és un treball fortament tractat amb un programa d'edició de foto digital... fet amb un a foto blanc i negre i un a textura amb un treball de postproducció mes entretingut....Fins l'altra