A l'atenció dels visitants

En aquest blog així com en flickr i en Picasaweb he posat fotos en les quals alguna persona es pot reconeixer... si és així i no vol que la foto continue en la pàgina, que m'ho faça saber a la meva adreça de correu electronic, que trobará a la dreta de la pàgina i gustosament la llevaré. La meva intenció no és ofendre a ningú sino mes bé fer coses boniques... Gràcies per la vostra comprensió.

divendres, 10 de maig de 2013

allà per els primers dies de maig de l'any en curs...


No m'agraden les flors, però les roses, ah!!... les roses!! ... son una altra cosa.... fins i tot seveixen per fer mermelada.... Me'n vaig trobar una de preciosa a la terrassa d'un baret, i mestres em feia un cafè... li vaig fer un parell de fotos..... desprès la vaig preparar per al dia de Sant Jordi... dia del llibre... i finalment vaig escollir-ne una altra.
Aquesta, que us presente,  és amb dues versión.... La primera solament té aplicat l'efecte Orton i poca cosa més, la textura és un truc que tinc.... desenfoque el fons prou i després li done l'efecte pintura a l'oli  que porta incorporat PS-CS6.... Normalment jo la considere la base de la segona versió... mes el·laborada amb joc de textures i una xispa de pinzellades amb blanc, una técnica que he sentit que se'n diu pinzell de llum, ...molt efectiu per a crear eixa atmosfera que trobem en alguns treballs com per exemple la foto de l'entrada anterior que du el titol de... parella 4......

Bé, aquesta és la meva rosa amb dues versions....

treball base


versió definitiva.