A l'atenció dels visitants

En aquest blog així com en flickr i en Picasaweb he posat fotos en les quals alguna persona es pot reconeixer... si és així i no vol que la foto continue en la pàgina, que m'ho faça saber a la meva adreça de correu electronic, que trobará a la dreta de la pàgina i gustosament la llevaré. La meva intenció no és ofendre a ningú sino mes bé fer coses boniques... Gràcies per la vostra comprensió.

divendres, 16 de juny de 2017

Una vesprada al parc

El Parc Monceau, un lloc perfecte per a passar les vesprades de calor ací, a Paris.
No cal parlar de la quantitat de temes i d'imatges que s'ofereigen als nostres ull... càmera en má... hom es pot divertir moltissim. Jo he passar une quantes hores magnifiques en aquest raconet de verdor i bona ombra.

L'hora de dinar

Agraïment

Decoració daltres temps...

Fent la guardia

jo no em desconcentre fàcilment...... et tinc a l'ull

Trevesant 

no... no pot entrar

Un instant de repos..


...I el temps passa sense adonar-te'n..... 

dijous, 15 de juny de 2017

Divertimento


La tour Saint-Jacques és una torre aislada en mig d'una plaça parisine, propet de la mairie de Paris, en el 4 éme arrondissement de la capital francesa.

Jo m'he divertit envellint-la, donc la foto en si mateixa no em deia gran cosa; pur divertimento... perf a passar l'estona.

La tour Saint Jacques


dilluns, 12 de juny de 2017

Al pas

Caminar és un exercici molt saludable per a la salut.... pas a pas ens acostem al final del camí....Però de vegades no hi ha final.... quan es camina pel plaer de fer cami sense anar en lloc. Cada forma de caminar ens dona una impressió diferent, cal observar i deixar-se seduir per eixos actos inconscients que tots realitzem quan ens desplacem a la antiga, sense aparells de soport... cotxes????


serenitat


esforç

no estan solsComplicitat


provocacio...

Al parc

Una de les clàssiques escenes dels dies solejats als parcs de París.

Uns caminen els altres descansen.... la vida és bonica...