A l'atenció dels visitants

En aquest blog així com en flickr i en Picasaweb he posat fotos en les quals alguna persona es pot reconeixer... si és així i no vol que la foto continue en la pàgina, que m'ho faça saber a la meva adreça de correu electronic, que trobará a la dreta de la pàgina i gustosament la llevaré. La meva intenció no és ofendre a ningú sino mes bé fer coses boniques... Gràcies per la vostra comprensió.

divendres, 6 de gener de 2017

Parella

simplement bicis.... sense més

dilluns, 2 de gener de 2017

Un dia gris a París

Dia Nadal... els gosos també tenen que eixir.... un dia gris, a París, canal Saint-Matin. Feia fred, estava nuvol.... pero era divertit passetjar amb bona companyia...


rue du Fbg Saint-Martin

Per la voreta del canal.... sempre trobes imatges, perdudes... que están tan plenes d'història de la que no s'escriu als llibres, que no mai et sents defraudat.....per una realitat tan impactant.

L'home que dona de menjar als coloms i a les gavines... que porta la casa darrere com un caragol... pero que s'extasía amb aquest gest tant bonic, donar de menjar als colom, el dia de Nadal. 
Aquesta estampa, no és de Betlem, però toca el cor i contrasta amb escenes de les robòtiques animetes que ens envolten a les grans ciutats.

ma casa està baix l'abre.....

La parelleta que aprofita de la tranquilitat que es respira a l'indret i llegeix calmadament qualsevol cosa per omplir el temps, cal respirar mestres hi haja vida.... encara que siga l'aire brut per culpa de les màquines innecessaries en aquesta societat massa "desenvolupada"..... i caçadora d'euros o de lliures, o de dolars, o de qualsevol altra moneda....


utensilis actual, e-book i i-pat..... abans llibre i no rés... ¿ no era més humà?

I em tornat a casa... amb el gos feliç i content.... i nosaltres pagats per una tasca acomplida.

Feliç any 2017 per a tots els que em visiten.

Salva