A l'atenció dels visitants

En aquest blog així com en flickr i en Picasaweb he posat fotos en les quals alguna persona es pot reconeixer... si és així i no vol que la foto continue en la pàgina, que m'ho faça saber a la meva adreça de correu electronic, que trobará a la dreta de la pàgina i gustosament la llevaré. La meva intenció no és ofendre a ningú sino mes bé fer coses boniques... Gràcies per la vostra comprensió.

dimecres, 9 de novembre de 2016

Strees

L'estrees és una de les actuals malalties que poca gent sap que pateix, ja que considera que viure al ritme que una societat deshumanitzada imposa és d'alló mes normal.

Strees......
La meva intenció era presentar la dicotomia entre el ritme de la societat actual i el ritme d'una societat més sana, més humanitzada; aquests dos plans els he volgut plamar en la foto amb l'oposició d'elements estátics en primer plano, i que coincideixen amb objectes asociats a la calma, la tranquilitat, la conversa, la contemplació de l'entorn, que presenten un punt fixe on reposar la mirada de l'espectador front a l'únic element dinàmic, l'esser humá, presentat ací per una silueta borrosa, fugitiva, acelerada, que es mou amb un ritme frenètic....sense temps per a adonar-se'n del seu entor.... que solament deixa una fugas massa de color als ulls de l'estectador.

Motos i cotxes, acaben de dibuixar l'escena, un decorat agresiu, mencanicista, que implica velocitat.... 

L'estatisme front al moviment, dues masses d'elements en la composició de la imatge, dos realitat enfrontades, els que prenen el temps per a viure i els que no tenen temps mes que per a  consumir la vida com un producte mes d'aquesta societad consumista en la que estem immersos. 
Dues postures davant la vida.... l'espectador absent pero amb una mirada critica davant l'escenari i l'actor que hi és, però de manera poca present. 

El color front al blancnegre..... vida.... mort? amb la irònica inversio dels contraris.... el color per a la fugacitat dolorosa de la pressa i el blancnegre per a la contemplació deliciosa d'una realitat agresiva, ja que no s'en pot escollir altra, en el decorat d'una gran ciutat i d'una societat on tot és dinerable....fins i tot el Temps de viure.

Aquesta és la meva intensió en presentar-vos aquesta foto.... la reflexió sobre el fet de pendrens el temps de viure i no de consumir vida, encara que ens ho imposens els temps actuals.

Fins prompte.

dimarts, 8 de novembre de 2016

Dos en blancnegre

Magrada la paraula composta:  "blancnegre"  per a definir aquestes fotos que no tenen color o que la dominant és el blanc i el negre.


Semàfor


Què!!!!   Piquen????
- El mosquits, xicot, el mosquits....

esport de carrer.

 L'any és el 2016. Esta per camviar..... ja ho faré després.

dilluns, 7 de novembre de 2016

Memoritzar la llum mesurada en spot abans del .... "clic"

La darrera sessió de Bellavista va esser una reflexió sobre la mesura de la llum en les càmeres reflex, La matricial, la ponderada central i la mesura en spot.....
He estat fent practiques en casa de la mesura en spot i de la memorització de llum per a requadar la imatge.... Eus aci un resultats amb contrallum prou pujat.

Joc nº 3
Aquestes fotos formen part de la col·lecció JOCS  LLUM , vinc d'ensetar.

Aquest enquadrament vertical ens dona una altra visió de l'objecte. Quin preferiu????
Contra gustos no hi ha color, per aixó és en blancnegre.

Joc nº 4

Mirant la foto vertical en blancnegre, se m'ha acudit una possible versió en la que puguera expressar el duel entre la llum de la dreta i les ombres de l'esquerra per a intensificar aquest joc de llum que dona titol a la sèrie,,,,Us presente el resultat.

Joc nº 5


Joc nº 6

Fins prompte.