A l'atenció dels visitants

En aquest blog així com en flickr i en Picasaweb he posat fotos en les quals alguna persona es pot reconeixer... si és així i no vol que la foto continue en la pàgina, que m'ho faça saber a la meva adreça de correu electronic, que trobará a la dreta de la pàgina i gustosament la llevaré. La meva intenció no és ofendre a ningú sino mes bé fer coses boniques... Gràcies per la vostra comprensió.

dijous, 13 d’abril de 2017

Ep!!! una cridada....


Café amb cridada o msm, que mai no se sap.....


Qui será??? a estes hores.....

Reflexos d'un esmortzar...

Jo estava assegut a la terrassa d'un café....era mig dia.... plovia... i era l'hora de dinar aci a França... esperava a Maria.... i ell va passar amb el seu bocata..... Vaig collir la foto, per tal de recordar que dinar per carrer, quan nomes tens una hora o tres quart per a menjar a mig dia, és d'alló mes normal, per aquesta europa de l'euro...l'hora de dinar

Nosaltres ens mengem el bocata a les onze del matí per esmortzar i dinem a les tres de la vesprada....costums diferents i curiosos.... 

dimecres, 12 d’abril de 2017

Descansant.....i ara cap on vaig????

Jugant amb la imatge

Ja feia temps que no envellia les fotos. Aquesta imatge no em deia res i he jugat un poc... ara tampoc em diu gran cosa, pero he passat un ratet divertit.

jocs d'ombra.

dilluns, 10 d’abril de 2017

Souvenir.... souvenir...


Parc de Luxemburgo.... una vesprada ideal per a passejar i pendre el sol.... una tourista japonesa collía fotos de l'ambient del parc i del jovenet de telèfon mòvil.
Jo aprofite per a robar-li una foto discretament .

Souvenir

Anant a fer la compra...

"Un SMS mentres passege"... diu el personatge.
No se si realment, fa falta estar tant comunicats via les ones en lloc de parlar amb la gent cara a cara.


SMS