A l'atenció dels visitants

En aquest blog així com en flickr i en Picasaweb he posat fotos en les quals alguna persona es pot reconeixer... si és així i no vol que la foto continue en la pàgina, que m'ho faça saber a la meva adreça de correu electronic, que trobará a la dreta de la pàgina i gustosament la llevaré. La meva intenció no és ofendre a ningú sino mes bé fer coses boniques... Gràcies per la vostra comprensió.

dissabte, 13 d’abril de 2013

Capes, textures, efectes X.... fotos?

Buf!!! no ho sé.... devegades em trobe per les galeries, en internet, unes fotografies que jo considere més diseny que fotografía, però .... fem una superficial reflexió, no cal calfar-se el cap..... amb el digital i Photoshop la fotografia a pegat un bot extraordinari... per aixó segueisc preguntant-me foto o diseny?  amb dues coses? o amb dues coses son el camp de la nova manera de concebre la fotografía.... i ara caldrà parlar de fotografía clàssica i de fotografia actual.. Sincerament... no ho sé. El que si que sé és que la fotografia és tot un mon... divertit, compromés, un llenguatge que evoluciona.... una manera de entreteniment, un mitjà d'expressió... ja us ho he dit... tot un univers.

He fet una proveta mesclant foto, textures, efectes especial.... i molta diversió.... m'ho he passat d'allò més bé...volia fer una alegoria dels temps actuals... "amb l'aigua al coll" . Ací està el resultat.

amb l'aigua al coll.


I la llum és l'esperança en el futur.... cal ser optimistes..... visc a València, eixe petit País del què s'en dia... la millor terreta del món i que ara sembla un esquelet de formigó sense paisatge natural, sense industria, sense agricultura, sense treball, plé de hombres de negocios i constructores foráneos..... una gran ciutat a l'estil Nova York però pegada a la voreta del Mar, amb minúscula.

Unes fotos que he fet amb textures i HDR....
dilluns, 8 d’abril de 2013

Pasqua...Street art.... Graffitis pel carrer.

Aquestes obres d'art en tenen molt interesat... des de que vaig veure l'obra de  Banksy  pintada a les pareds de   Londres.... aquesta és la seva página oficial..... si voleu coneixer millor aquest artista del graffiti només cal buscar banksy en images de google.. i a disfrutar.
Com us estava contant, caminava sense distinació definida, com cal fer quan som a París, i vaig veures aquestes cosetes tan xules.... i no em vaig poder resistir...
En tinc una bona col·lecció, ja us els ensenyaré poc a poc tal i com vaja revelant les fotograies. No tots son de l'estil de Banksy, però valen la pena....