A l'atenció dels visitants

En aquest blog així com en flickr i en Picasaweb he posat fotos en les quals alguna persona es pot reconeixer... si és així i no vol que la foto continue en la pàgina, que m'ho faça saber a la meva adreça de correu electronic, que trobará a la dreta de la pàgina i gustosament la llevaré. La meva intenció no és ofendre a ningú sino mes bé fer coses boniques... Gràcies per la vostra comprensió.

diumenge, 23 de juliol de 2017

Jocs de llum

La nit sempre eferix oportunitats molt especials per a jugar amb la llum i amb les ombres, per tal de trobar textures diferents en les imatges.... M'agrada la foto nocturna, encara que no en faig moltes.

Rue du Fbg. Saint-Marin -Paris-Jocs de blanc i negre.


Sense més..... una foto de les que jo anomene "divertimento" per que jugue amb la imatge per tal de donar-li un aspecte un tant irreal...A vosaltres de jutjar el resultat.., el meu objectiu éstà aconseguit... divertir-me.

Salle d'atente en noire et blanc....

Vidriera

Una de les esglesies mes boniques de París... Saint Eustache, al costat de Les Halles....
Val la pena veure-la, però no ara que la estat restaurant....


Saint Eustache (París)Tres generacions

Després d'una jornada d'activa convivència  es veuen  trets de cansament dibuixat al rostre, però també de felicitat, de satisfacció... és tant bonica l'escena que em fa tremolar de goig.
Gràcies per recordar-me que encara existeix l'amor....

Tres etapes de la vida.....