A l'atenció dels visitants

En aquest blog així com en flickr i en Picasaweb he posat fotos en les quals alguna persona es pot reconeixer... si és així i no vol que la foto continue en la pàgina, que m'ho faça saber a la meva adreça de correu electronic, que trobará a la dreta de la pàgina i gustosament la llevaré. La meva intenció no és ofendre a ningú sino mes bé fer coses boniques... Gràcies per la vostra comprensió.

diumenge, 24 de març de 2013

Coses bones de la tecnologia.

Per la vesprada, estan passant un reportatge a la televisió sobre Robert De Niro... com que és millor escoltar que mirar la tele, doncs m'he dedicat a revelar unes fotos al Photoshop... Com han canviat els temps, abans calia una cambra fosca per a treballar les fotos en post-producció... preparar liquids, llums, papers.... Ara ja veieu, escolte i treballe.... Coses bones de la tecnologia....

...a  porta tancada, no podem eixir...
per poder disfrutar de la pau de l'indret.
cadires, cadires, cadira.....
a Pego,  un dia del mes de maig.

fer bolillo.... le meva avia en feia... quin temps aquell...


sinfonia en groc.... mira que m'agrada aquesta textura...

He estat jugant amb l'expressivitat del desenfocat o fora de focus i li he trobat unes possiblitat de creativitat molt bones.... a mes a mes si els combines amb textures (gotes d'aigua de pluja en un cristal, es el que jo he usat) pots trobar-te amb sorprenents resultats...."....la lluvia no moja nuestro amor cuando yo soy felissssss....."

Paris, voreta del riu llibres i passejos.... amb una mà a la mà i un tibia conversa als llavis.... hi ha alguna cosa millor?


Una vesprada al cimentière du Père-Lachaise... un cementeri i un parc, era Pasqua i feia  2º , molta fred....


...aquest HDR està treballat amb un negatiu raw... photomatix Pro... i després a Photoshop i els plugings de nick software  tonal contrast... i aplican el mètode de sobrenitideza que us he explicant en algun pas a pas d'aquest blog...
Una arbre o dos... en realitat dues versión del mateix arbre..
1ª versió

2on arbre.

fruits dels arbres que apenes es veuen.

Quina son té ....focs d'artifici el 14 de joliol de 2012.
Aquesta és la base per a fer la segona foto del canter....

....i després imitem un cuadre a l'oli, en aquest cas de l'hiperrealisme....


taronja sense color.... mal, molt mal.